Ny tilværelse

  • Publisert 18.01.2015 kl. 21:17
  • (0) kommentarer

Her er jeg endelig tilbake etter en lang pause. Høsten 2014 skulle liksom bli noen bra blogg måneder for meg, men det skjedde aldri! Plutselig sa alt stopp og jeg fant ut at en pause var det riktige for meg. Nå er et nytt design på plass, så nå håper jeg på bedre tider!

Siden september 2014 har det skjedd store ting! Etter sommerferien begynte tanken på å finne seg en leilighet, noe som har vært i tankene mine lenge, men pga jobb situasjon de siste årene har økonomien vært ganske usikker. Jeg startet allerede med tanken da jeg var ferdig på Ål fhs, men så var det den økonomien da, så jeg fant ut at på det tidspunktet der ville jeg ikke klare meg på egenhånd. 

Jeg var på en god del visninger i Hønefoss før jeg endelig fant drømmeleiligheten i oktober. Jeg overtok leiligheten 01.desember og det var en stor jobb som sto foran meg, men med god hjelp fra familien var jeg klar til å flytte inn 13.desember. Herlig med eget sted altså!

Før jeg tok juleferie fikk jeg en veldig god nyhet - Jeg hadde fått fast jobb. 

Da juleferien var over kom jeg tilbake på jobb og kontrakt ble skrevet og vips var jobben på plass. Tenk, det tok meg faktisk 4 år før jeg endelig fikk fast jobb. Helt utrolig!!

Jeg har fått det akkurat slik jeg ønsket det. Nå jobber jeg i en naturbarnehage, på en småbarns avdeling og har en 80% stilling.

Håper alle har hatt en fin helg og er klar for en ny uke. 

- Hva er planene dine framover?

Ingen kommentarer

 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits