Gammel kurvstol blir som ny

  • Publisert 19.07.2014 kl. 18:48
  • (1) kommentarer

Det har vært noen rolig dager og sommerferien har startet helt perfekt. Jeg har gjort akkurat det jeg har følt for noe som er helt herlig!

Årets første bad er tatt, bedre sent enn aldri. Tok med meg Ann Kristin til Åsatangen og vi koste oss der i noen timer.♡ Jeg har gjennomført noen løpeturer og trener mot Ringeriksmaraton i august. (Eget innlegg kommer senere)

I mange år har jeg hatt en kurvstol på rommet mitt og den har egentlig ikke vært særlig i bruk. Brukt mest til å oppbevare klær og annet, men i det siste har jeg fått lyst til å "fikse" litt på den og det har jeg gjort nå. Ganske deilig med litt forandring og jeg har ikke gjort så store endringer, se selv!

  
                  (Gammel)                                                (Ny)

Jeg ønsket meg en litt lysere stol og vurderte å få malt den hvit, men fant ut fort at det kom til å bli vanskelig. Derfor valgte jeg heller lysere puter og det har funket fint. jeg er fornøyd! 

- Hva syns du om forandringen?

Én kommentar

Jannicke 19.07.2014 kl.20:14

kul
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits