Ny iPod nano 7.generasjon + sportsarmbånd

  • Publisert 27.07.2014 kl. 16:32
  • (3) kommentarer

En ting som er viktig når jeg trener er musikk, jeg er helt avhengig av det og for ca 2 uker siden virket plutselig ikke min iPod. Jeg prøvde først å lade den, men det funket dårlig. Jeg gjennomrettet hele systemet og det funket heller ikke. Jeg får ikke byttet sanger eller justert lyd. Den har hengt seg opp. Når jeg ser tilbake i arkivet mitt her på bloggen fant jeg et innlegg om kjøp av iPod og det var for 5 år siden. For å si det sånn, den er godt brukt. 

 

Jeg bestilte ny iPod nano 7.generasjon på Elkjøp sin nettside, siden dem ikke hadde fargen jeg ønsket i butikken. Den har jo mange forskjellige farger, og som dere ser på bildet valgte jeg rosa som farge på min nye iPod. Så langt er jeg super fornøyd og kvaliteten er bra! Enkel å bruke og god oversikt. Gleder meg til å teste den ut på neste løpetur. 

Nå som jeg har fått meg en ny iPod måtte jeg ha et nytt sportsarmbånd jeg kan bruke når jeg trener. Denne er kjøpt på netonnet.no, da det var vanskelig å finne noe slikt i butikkene. Jeg var litt rundt for å høre, men ingen hadde så da ble det enkelt og billig å bestille på nett. Jeg fikk hentemelding fra posten på lørdag, så i morgen (mandag) skal jeg hente den. Gleder meg til å teste den ut på neste løpetur. 

- Har du noen erfaringer med noen av disse produktene?

3 kommentarer

Ingrid 03.08.2014 kl.18:49

Så gøy. Har ikke prøvd noen av produktene. Hadde ipod nana 1 generasjon for mange år siden da :p

Martine Sophie 04.08.2014 kl.01:32

Jeg hadde en ipod for leenge siden, det var en stor murstein uten farger som jeg fikk før det i det hele tatt var kommet til Norge. Funket utrolig bra, helt til den datt i te-koppen. Mer erfaring har jeg dessverre ikke :)

Emilie Toen 04.08.2014 kl.16:16

stilig!

Har forresten en giveaway på bloggen min nå, blir veldig glad om du blir med! du trenger bare å like en facebook side og legge igjen en kommentar så er du med!
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits