Varme dager

  • Publisert 11.07.2014 kl. 21:49
  • (1) kommentarer

Da har ferien offisielt begynt! Nå venter 3 uker med sommerferie og det skal bli så godt. Jeg har lengtet etter fri så lenge nå, så dette passet perfekt. 

De siste dagene på jobb har vært ekstremt varme. Onsdag ble tilbrakt i barnehagen for oss små. Vi hadde litt inne aktiviteter før formiddagsmaten ble spist ute i et herlig vær! Vi har fått masse nye uteleker, så de som har sluttet å sove på dagtid ble med oss voksne for å hjelpe til å kaste gamle og ødelagte leker. Det ble ikke så mye hjelp og hente der for det var mye bedre å leke. På ettermiddagen ble vannsprederen tatt fram og det ble full jubel i gjengen. Det er så herlig med unger som ler og koser seg.

I går (torsdag) dro hele gjengen ned til Åsatangen. Nok en dag med fint vær og vi koste oss stort. Piknik på gresset ga sikkelig sommerfølelse. Vi avkjølte oss med å vasse i vannet og her ble det vannkrig, super gøy!!! Da vi kom tilbake ble det enda mer vannkrig og både voksne og barn slang seg på og vi hadde det utrolig artig. For en dag vi hadde. Slike dager setter spor, herlig!

I dag (fredag) var det siste dag før ferie og vi koste oss både med pølser, is, kake og jordbær i barnehagen.

Nå skal ting ordnes til morgen dagen. Endelig får jeg badet litt i varmen. 

- Hva gjør du i ferien?

Én kommentar

Therese Bråthen<3 13.07.2014 kl.18:21

Jeg har ikke ferie i år jeg ! :) Så her går det i kurs hver dag ! :)
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits