Høst planer

  • Publisert 09.07.2014 kl. 20:01
  • (1) kommentarer

Først av alt, tusen takk for kommentarer på forrige innlegg. Jeg blir så motivert!

Nå er det snart klart for sommerferie, bare 2 dager igjen å jobbe. Barnehagen jeg jobber i nå har sommerstengt i 3 uker, egentlig ganske så greit. Det har vært veldig mye usikkerhet om jeg skulle tilbake til Åsa til høsten, men nå har jeg fått endelig svar så jeg fortsetter der og jobber på småbarns avdelingen. 

Egentlig har jeg vært ganske heldig med tanke på at jeg bare har jobbet stort sett i en barnehage. Tidlig i høst "balanserte" jeg mellom 3 forskjellige barnehager før jeg endelig havnet i Åsatua i oktober 2013 og siden har jeg vært der. 

Blomst fra sommerfesten i juni. 

Det er en helt fantastisk fin arbeidsplass og jeg er så glad for at jeg havnet akkurat der, trives kjempegodt! Jeg har nok forandret meg på noen områder, jeg som faktisk var en ganske "inne" jente er nå veldig glad i å være ute. Det måtte jeg lære meg fort, for i barnehagen er vi mye ute uansett vær. Jeg liker så godt at barnehagen ligger i skogen, det er noe helt annet enn byen. Vi opplever så mye ved å bare stå ved gjerdet å se. Plutselig flyr det mange fugler forbi og ekorn viser seg fram. Frosker har dukket opp ved sandkassa og mye mer.Dette bilde er tatt for 3 uker siden. Vi går mye turer nå som de minste har blitt litt større og det er et rikt dyreliv her. Det finnes to baser i skogen, en for de minste og en for de store. Våres base ligger ikke så langt unna barnehagen, så det er enkelt å komme seg opp dit. 

Nå må jeg avslutte her før det blir for langt. Noen ganger føles det ut som man kan skrive i det uendelige for man har så mye man skal skrive, men nok er nok!

Vi blogges!

- Hva er dine planer for høsten?

Én kommentar

Jannicke 10.07.2014 kl.09:47

ha en fin ferie da den kommer
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits