Jobb fram til sommeren

  • Publisert 02.03.2014 kl. 20:51
  • (1) kommentarer

Denne helgen har bare sust avgårde og litt av vært har skjedd. Jeg har vært på besøk hos Ann Kristin for å feire bursdag. Hurra!! Kjempe hyggelig helg! I dag var jeg med henne på Elixia og det ble en god treningsøkt. Jeg fikk prøvd mølla igjen, noe jeg ikke har gjort på flere mnd. Det var veldig tydelig at jeg ikke har falt så mye ned når det gjelder farten og det er bra. 

Jobb situasjonen min er veldig usikker pga at jeg ikke har noe fast. Opp igjennom perioden min i barnehageressursen har jeg bare fått noen mnd av gangen, men nå har jeg fått beskjed at det blir jobb uti Åsa fram til sommeren. Det er det beste som kunne skje og jeg trives utrolig godt der. Barnehagen er liten, få barn og ansatte. Det passer meg perfekt! Jeg har blitt en sikkelig ute jente av å jobbe der, så egentlig er det litt artig å tenke på for det har jeg aldri vært og det trodde jeg heller aldri jeg ville bli. Så feil kan man ta. Haha!!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Mye bilkjøring og lite søvn kjennes på kroppen. I morra starter en ny uke. Ny uke, nye muligheter!

Vi blogges!

- Hva har du gjort i helga?

Én kommentar

Sophie Marken 07.03.2014 kl.19:30

jeg trente og var på jobb:)
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits