Tilbake i bloggverden

  • Publisert 16.02.2014 kl. 14:07
  • (1) kommentarer

Hei alle sammen!

Nå er det en god stund siden forrige innlegg. Det har faktisk blitt hele 4 uker! Jeg har trengt denne pausen utrolig mye og den kom på et godt tidspunkt. Det har skjedd mye i min hverdag som jeg har bestemt å holde utenfor bloggen. Noen ting er litt for privat til å dele med andre. Jobben går sin gang og jeg er utrolig glad for at jeg har den. Godt å ha vært der den siste måneden. Det er en helt herlig gjeng! På fredag fikk jeg og de andre jeg jobber sammen med en sikkelig fin overraskelse fra daglig leder i bhg. Flotte tulipaner med et koselig kort hvor det var skrevet noen fine ord.♡ Det skal ikke så mye til for å vite at man blir satt pris på og at man gjør en bra jobb. Fantastisk arbeidsplass!

Da ble det en lite livstegn, vi får se når neste innlegg kommer. Jeg har vært ganske så nær ved å legge bort hele bloggen, men har tenkt at det er bedre at det kommer få innlegg enn at bloggen blir slettet. Det kommer jeg bare til å angre på. 

- Hva har du gjort i det siste?

Én kommentar

Gudrun Marie 21.02.2014 kl.23:18

Har vinterferie, så slapper av for det meste :)
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits