Bokanbefaling: Tråden

  • Publisert 19.01.2014 kl. 21:44
  • (3) kommentarer

Jeg er klar for en ny bokanbefaling til dere. Boka heter Tråden og er skrevet av Viktoria Hislop. Tidligere har jeg skrevet en bokanbefaling om en annen bok, men skrevet av samme forfatter, innlegget kan dere lese <HER> 

Thessaloniki, 1917

Den natten Demitri Komninos blir født raser den multikulturelle byen Thessaloniki av en katastrofal brann. Fem år senere må en liten jente, Katerina, flykte til Hellas, da hjemmet hennes i Lilleasia blir ødelagt av den tyrkiske hæren. I kaoset om bord på båten kommer hun bort fra moren sin. Fra den dagen flettes livene til Dimitri og Katerina sammen. 

Thessaloniki, 2007

En ung gresk mann, oppvokst i London, nå student i hjemlandet, får høre livshistorien til sine besteforeldre for første gang - en dramatisk historie om mennesker som er blitt drevet vekk fra sin elskede hjemby med makt og vold. Historien han blir fortalt gjør et uutslettelig inntrykk, og får også store konsekvenser for hans egen framtid. 

Dette har vært en helt fantastisk vakker bok å lese.♡ Boka har en bra begynnelse og spenningen er der med en gang, noe jeg selv syns er viktig. Det ligger mange historier underveis og noen kan komme litt brått på. Historier om familier som får livet snudd på hodet og må finne en måte å takle en ny hverdag, et helt nytt sted. Familier som blir dratt sammen og danner et nært vennskap, både voksne og barn. Latter, glede, kjærlighet, død og hat følger oss hele veien gjennom boka. Jeg er inponert over hvor "ekte" boka føles. Jeg ble helt oppslukt mot slutten og klarte ikke legge den fra meg. En sikkelig rørende slutt. 

Jeg kan anbefale boka til alle som liker en lettlest historie, men samtidig inneholder noen overraskelser underveis. Du vil garantrert ikke angre på et kjøp av denne boka. God fornøyelse alle sammen!

- Har du lest Tråden av Victoria Hislop?

- Hva syns du om bokanbefalingen?

3 kommentarer

Thea Helene Kommenterer tilbake 23.01.2014 kl.23:06

Høres bra ut! :))

Elise Bjørnson Kleven 24.01.2014 kl.22:41

Fin anbefaling! <3

SMAD - EN BLOGG AV SILJE ERIKSEN 31.01.2014 kl.21:48

å den har jeg så lyst til å lese, har hørt hislop er kjempe flink forfatter! :)
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits