Bedre sent, enn aldri

  • Publisert 18.01.2014 kl. 11:19
  • (3) kommentarer

Jeg har hatt så dårlig motivasjon i det siste til bloggen at her har det rett og slett vært en god pause. Egentlig ganske deilig!

Designet mitt har vært veldig fram og tilbake etter jul. Jeg hadde et kjempefint juledesign, men når nyttår kom, måtte bloggen forandres. Jeg har prøvd mye forskjellig og nå tenker jeg at jeg går tilbake til et ferdig design her inne på blogg.no. Kanskje motivasjonen kommer tilbake. 

Ellers i hverdagen jobber jeg en god del. Jeg er fortsatt uti Åsa og trives stort. Her har jeg jobb fram til 01.april. Det kan tyde på at det blir lengre, men jeg prøver å ikke glede meg for mye, plutselig blir det forandringer igjen. Jeg kan i det minste nyte det jeg har nå, noe som er viktig. Jeg kommer til å takke ja hvis spørsmålet om mer jobbing kommer opp. Jeg har ikke noe annet, så hvorfor slutte når jeg trives?Jeg har ikke vært noe flink til å ta bilder i det siste, så derfor fant jeg et vinterbilde fra januar i fjor. Et kjempefint bilde! 

I helga skal jeg få ryddet bort julepynt kassen og ryddet rommet sikkelig. Passer bare litt dårlig at formen ikke er på topp, men får ta litt pauser underveis, så kommer jeg meg nok gjennom det tilslutt. 

Håper alle får en fin helg! 

- Hva skal du i helga?

3 kommentarer

Hanne Fotland 19.01.2014 kl.13:17

Har du julepynten fremme helt til nå?:O Vi ryddet den bort for lenge siden:p

Elise Bjørnson Kleven 19.01.2014 kl.20:28

Har kost meg masse med familien og vært på trening. <3

Kristin 19.01.2014 kl.21:40

Hanne Fotland: Julepynten er tatt ned for lenge siden, men det er bare kassen hvor julepyntet oppbevares som skulle ryddes bort. Den har stått på rommet en god stund og egentlig blitt glemt litt bort. Nå er den satt tilbake hvor den står til vanlig.
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits