Nytt på bloggen

  • Publisert 05.01.2014 kl. 17:48
  • (1) kommentarer

GODT NYTT ÅR!

Nytt år, nye muligheter og noe nytt på bloggen. Endelig har jeg fått skiftet design. Jeg prøvde med noen gratis design jeg fant på nettet, men det endte opp med et design jeg fant på blogg.no.

Helga er snart over og en ny uke venter. Jeg starter opp med trening og det skal bli godt å komme tilbake. Jeg fortsetter med fri hver mandag til trening på Elixia og fysio. Treningen på Friskis og Svettis blir anderledes utover, jeg fortsetter på mandager, denne gangen med basis. Ellers må jeg ty til endel lørdagstreninger utover vinter/vår året. Lite middels timer pga de starter tidlig (16.15) og siden jeg slutter akkurat 16.15 i barnehagen, må det bare droppes.

Jeg har planer om å starte opp med at jeg tar meg en gå tur og etterhvert løpetur. Nå tenker jeg kanskje det blir torsdager, sånn at jeg får trening litt uti uka også. Så får vi se hvordan det fungerer. Planer er til for å forandres og det er bra!

- Hva er dine planer for det nye året?

Én kommentar

Julie Sævik 05.01.2014 kl.17:55

tusen takk for kommentaren på bloggen min :-)
 photo Kristinforanenblaringfigur_zps1244c5e6.jpg

Velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som kommer fra Hønefoss. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har tatt ett år på Ål folkehøgskole for å lære tegnspråk. Jeg jobber nå i en Naturbarnehage i Åsa. Legg gjerne igjen en kommentar, det setter jeg alltid pris på.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Design og koding av
Silje Lien Design
hits